Menu

PIJN

PIJN
PIJN

Zowel van binnen als van buiten Zichtbaar alswel onzichtbaar Dit draag je altijd met je mee Zowel fysiek als in psyche Veel mensen lijden hier zichtbaar onder Soms is het onzichtbaar maar lijden in gedachten Mensen alswel dieren lijden in stilte Niemand kan van buiten zien waaraan men lijdt Mensen doen elkaar ook pijn Meestal totaal zinloos en waarom Omdat deze mensen lijden onder pijnlijke gevoelens en/gedachten Mensen hebben elke dag pijn Laat mensen zijn wie ze zijn en stop deze pijn onder en tegen elkaar Stop elkaar pijn toe te brengen zowel fysiek als mentaal Als eenieder dit doet is de grootste stap der mensheid gezet voor nu als in de toekomst en kom in de tijd van gelukzaligheid en vrede.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *